'Een hert vér Oilsjt'!

Onze groep AKV Tisj vzw kan al 20 jaar lang rekenen op het enthousiasme en de steun van de Oilsjteneers en doet nu graag iets terug voor de stad.

Met de actie ‘Een hert vér Oilsjt’ willen we geld ophalen voor CAR De hert vzw, een vzw die ambulante revalidatie voor jonge kinderen verzorgt.

Vrijdagavond 13 januari '17 stelde Tisj samen met Marijn De Valck, peter van de actie ‘Een hert vér Oilsjt’ hun actie voor aan het publiek.

 

Onze leden konden de voorbije maanden ruim twintig bekende Vlamingen overtuigen mee te werken aan hun actie. Tom Waes, Urbanus, Greg Van Avermaet, Axelle Red, Erik Van Looy, Nicole en Hugo en nog veel meer bekende namen zetten hun handtekening op een houten plankje.

De gesigneerde plankjes worden later in een tafel verwerkt die per opbod zal verkocht worden. De tafel werd ontworpen en gesponsord door

BESD Interieur uit Dendermonde.

AKV Tisj riep alle mensen met een hert vér Oilsjt op een bod uit te brengen. En zo geschiedde; Jo en davy van metaalwerken Ghesquire uit Roeselare brachten het hoogste bod uit. Zij overhandigden de cheque aan CAR De Hert vzw, en mochten de tafel ontvangen uit handen van Marijn De Valck.

 

 

 

 

 

 

 

Lokaal Caffee Cognac

Grote Markt - Oilsjt

WWW.caffeecognac.be

 

Voeg ons toe op facebook voor alle nieuwtjes en foto's

(klik op logo facebook)

© COPYRIGHT AKV TISJ 2013 akvtisjvzw@gmail.com